Designer software (specials):

Snel werken aan maatwerk;
U wilt zich onderscheiden, dus bent u op zoek naar maatwerk; een mobiele oplossing waarmee u de concurrent de baas bent en uw klant de beste service kunt verlenen. Natuurlijk heeft u die oplossing liever vandaag dan morgen, maar is dat wel reëel? Voor ons wel! Wij maken namelijk gebruik van een standaard Framework, gebaseerd op Microsoft.NET technologie. Daarmee zijn wij in staat snel en efficiënt en dus ook kostenbesparend maatwerkapplicaties voor u te bouwen.

Snel en betaalbaar;
Wist u dat er vaak overeenkomsten bestaan tussen verschillende maatwerkapplicaties? En dat u uw voordeel daarmee kunt doen? Daarom gebruiken wij een Framework met daarin een bibliotheek aan objecten voor de basisfuncties die in vrijwel alle maatwerkapplicaties voorbijkomen. Op het moment dat u behoefte hebt aan een unieke oplossing, hoeven wij ons alleen op de gewenste functionaliteiten te richten, omdat alle basisfuncties al aanwezig zijn. Vanuit bestaande en in de praktijk bewezen componenten werken wij op efficiënte en gestructureerde wijze toe naar een compleet nieuwe oplossing voor u. Zo beschikt u snel over een betaalbare maatwerkoplossing.
 
Fire Fight Microsoft NAV EZ-Care CHECK-iT SSCC-scan Alpha 5 Meteropnemer BHV controle Assets Trace-iT RMA EZ-pas; Online ticketsysteem. RMA v.1.1 METRO version.

Protovision Mobile Solutions

Telefoon: 06-54741456

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.